Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Συγκλονίζει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών


Την Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του άτυχου 32χρονου αστυνομικού που έχασε την ζωή του το βράδυ της Τρίτης στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αιγάλεω...

Ο αδικοχαμένος ένστολος, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός βρέφους μόλις 6 μηνών, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και μεταφέρθηκε με πολύ σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και κατέληξε!
Συγκλονισμένοι είναι και οι συνάδελφοί του, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση:....
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απροσδόκητη απώλεια του 32χρονου Ειδικού Φρουρού Κατσιώνη Δημητρίου, πατέρα ενός βρέφους μόλις λίγων μηνών.
Ο άτυχος Ειδικός Φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη Υπηρεσία, κατά την διάρκεια ελέγχου σε ύποπτο όχημα στην Λεωφόρο Κηφισού τις βραδινές ώρες της 14-10-2014, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας, με την ελπίδα να είναι το τελευταίο θύμα στο βωμό του καθήκοντος.

Για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιό, τον σύζυγο. Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά από σήμερα θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του».

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Συγκλονίζει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών http://www.24wro.eu/2014/10/blog-post_937.html#ixzz3GEGwWUYw