Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

«Ντροπή ώ άνδρες Θηβαίοι…»


STEREASPORTS
Στο περιθώριο της κλήρωσης του κυπέλλου με έκπληξη ακούσαμε από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας οτι το γήπεδο της Θήβας υπάρχει το ενδεχόμενο να… «κλείσει» αν δεν γίνουν κάποια παρεμβατικά έργα. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Θήβας Θανάσης Βυλλιώτης που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη ενώ αποχώρησε προβληματισμένος και απογοητευμένος. «Τι να πω. Δεν υπάρχει βοήθεια ούτε στα βασικά. Τι άλλο θέλουν δηλαδή από μας και την ομάδα; Να πάμε φυλακή;» θα πει λακωνικά στο stereasports ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» και στο πρόσωπό του έβλεπες την τέλεια απογοήτευση.


Ο Θανάσης Βυλλιώτης (δεξιά) ακούει παρουσία «μαρτύρων» τον Βαγγέλλη Τοπολιάτη να του λέει για το γήπεδο…

Θα είναι βέβαια ντροπή για την πόλη να «ξεσπιτωθεί» η ομάδα. Θα είναι ντροπή για όλους. Και πρέπει επιτέλους κάθε Δήμαρχος και κάθε Δημοτική Αρχή να αναλάβει και τις ευθύνες που τις αναλογούν. Ας κάνει και ο Δήμαρχος Θήβας κάτι για το γήπεδο… Κάτι πρέπει να γίνει. Ειδικά φέτος ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης και οι συνεργάτες του ματώνουν οικονομικά για να μπορέσουν να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Αν δεν έχουν και τη στήριξη του Δήμου τότε τι μπορεί να περιμένουν; Ελπίζοντας ω άνδρες Θηβαίοι να πρυτανεύσει η λογκική για το καλό της ομάδας αναμένουμε….

Μάλιστα η διοίκηση του Α.Ο.Θήβα έβγαλε και ανακοίνωση για το σχετικό αυτό θέμα:.
«Το δημοτικό στάδιο Θήβας πήρε προσωρινά καταλληλότητα από την περιφέρεια αλλά υπάρχει έντονος προβληματισμός αφού θα πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες για να πάρει οριστικά την καταλληλότητα,οι εργασίες που πρέπει να γίνουν θα ανακοινωθούν με επίσημο έγγραφο προς τον Δ.Ο.Θ. Αν δεν γίνουν αυτές οι εργασίες εντός ενός μήνα θα πρέπει ο ΑΟ ΘΗΒΑ να βρει γήπεδο εντός του νομού για να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Ότι εργασία έχει γίνει φέτος έχει γίνει με έξοδα του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ και μπορούμε να πούμε ότι το γήπεδό μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο. Ο προβληματισμός είναι έντονος στο Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ και ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης έφυγε σήμερα μετά το συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Β. με έντονη την αγωνία και την ανησυχία για το τι θα γίνει, γιατι αυτές οι εργασίες ξεπερνάνε το Δ.Σ του συλλόγου. Αλήθεια ακούει κανείς ή πέρα βρέχει????       STEREASPORTS