Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Το τηλεφώνημα από εισπρακτική εταιρεία τον έστειλε στο νοσοκομείο!


Οι συγγενείς του, τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με τάσεις λιποθυμίας...

Τέτοια ήταν η αδιαθεσία που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί γνωστός Καλαμπακιώτης μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από εισπρακτική εταιρεία που οδηγήθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με τάσεις λιποθυμίας.

Είναι γνωστό στους περισσότερους πώς λειτουργούν οι συγκεκριμένες εταιρείες και οι υπάλληλοι τους που ακολουθούν τις αυστηρές εντολές των προϊσταμένων τους.

Με αυθάδεια, υπεροψία και ύφος χιλίων καρδιναλίων καλούν όλη τη μέρα ακόμα και το καταμεσήμερο, ενοχλώντας συγγενείς και φίλους όταν δεν βρίσκουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ζητώντας επιτακτικά προσωπικά στοιχεία όπως αριθμό αστυνομικής ταυτότητας.

Τακτικές που ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας και που καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια των πολιτών που έτυχε να βρεθούν χρεωμένοι ή απλώς ασυνεπείς έστω και για λίγες ημέρες στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Όσες συστάσεις και αν τους έχουν γίνει από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όσα πρόστιμα και αν τους έχουν επιβληθεί, η τακτική τους δυστυχώς δεν αλλάζει.

Πηγή: ekalampaka.gr