Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΘΗΒΑΣ.

Προσφορά του Νοσοκομείου "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" προς τους εθελοντές αιμοδότες μας

Προσφορά του Νοσοκομείου "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"  προς τους εθελοντές αιμοδότες μας.

Όποια εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας επιθυμούν, από τις 7.30- 10.30, μπορούν να προσέρχονται στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου για δωρεάν βιοχημικές εξετάσεις. 
Αρκεί η προσκόμιση της κάρτας του εθελοντή αιμοδότη και εξετάσεις που κοστίζουν γίνονται δωρεάν σε ένα από τα πιο αξιόπιστα αιματολογικά και εξειδικευμένα εργαστήρια της χώρας. Όποια εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας επιθυμούν, από τις 7.30- 10.30, μπορούν να προσέρχονται στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου για δωρεάν βιοχημικές εξετάσεις.
Αρκεί η προσκόμιση της κάρτας του εθελοντή αιμοδότη και εξετάσεις που κοστίζουν γίνονται δωρεάν σε ένα από τα πιο αξιόπιστα αιματολογικά και εξειδικευμένα εργαστήρια της χώρας......
 
Π Α Ρ Α Μ Ι Α ... Ε Κ Α Τ Ο
99 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία που οργάνωσε η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΘΗΒΑΣ. Θηβαίοι, και όχι μόνο, από πολύ πρωί συνωστίστηκαν στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και περίμεναν καρτερικά τη σειρά τους για να δώσουν λίγο αίμα.
Είναι από τα λίγα καλά νέα που συμβαίνουν στην πόλη μας. Και όταν βλέπεις νεολαία, εργάτες στις τοπικές βιομηχανίες αλλά και πολλούς- δυστυχώς πάρα πολλούς- ανέργους να δίνουν το παρόν σε μια τέτοια εκδήλωση προσφοράς αυτό το γεγονός σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και σε κάνει να ελπίζεις ότι μπορεί η κοινωνία μας να γίνει καλύτερη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!