Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού στις 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας στη Λαμία.

Οι δύο άνδρες, στην πρώτη τους συνάντηση μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που απασχολούν το Δήμο Θηβαίων.

Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Περιφερειάρχη σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου να ξεκινήσουν οι αναγκαίες βελτιωτικές εργασίες στην οδό Μακαρίου της Θήβας, που περιλαμβάνουν την αναβάθμιση του οδοστρώματος, τα όμβρια ύδατα και το φωτισμό (έργο της Π.Ε. Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας), για το ζήτημα της Ανατολικής Παράκαμψης της Θήβας, έργο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, για το οποίο γίνονται διαρκείς πιέσεις, για το σοβαρό θέμα των εισόδων και κόμβων της πόλης των Θηβών καθώς επίσης και για θέματα που απασχολούν το Δήμο για τη νέα προγραμματική περίοδο (έργα οδοποιίας, περιβάλλοντος κ.α.)

Από την πλευρά του ο κ. Περιφερειάρχης, δήλωσε ότι στόχος του είναι μια αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν όλες οι ενέργειες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σημείωσε επίσης ότι λόγω και της προηγούμενης ιδιότητάς του (Δήμαρχος Καρπενησίου) είναι γνώστης των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.