Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Άφαντη η 36χρονη από τη Εύβοια. Τι λέει ο σύζυγός της για την ξαφνική εξαφάνιση.(video)


 Γράφτηκε από τον/την Αργύρης Μπλόντζος

Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δείξει ως τώρα η 36χρονη Μαρία από τη Χαλκίδα, που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από την Ιστιαία Ευβοίας.

Σύζυγος και συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί, συνεχίζουν να την αναζητούν, "οργώνοντας" την βορειοκεντρική Εύβοια, από την Ιστιαία ως την Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι αναχώρησε από τον Άη Γιώργη στις δύο το βράδυ με το αυτοκίνητο της, επιβατικό ΙΧ Lancia Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της είδη.

Την στιγμή εκείνη φορούσε αθλητική φόρμα, έχει καστανά μάτια, ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά.

Η εξαφάνιση της έχει δηλωθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο σύζυγός που μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία».

«Η σύζυγός μου είχε πάει σε συγγενικό της πρόσωπο, στην αδελφή και για κάποιο λόγο το βράδυ αναστατώθηκε. Έφυγε με τις φόρμες χωρίς να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα. Θα κοιμόταν εκεί κανονικά το βράδυ» δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας «Συζούμε επτά χρόνια και είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο.

Η γυναίκα μου δεν είναι άνθρωπος που θα μπορούσε να φύγει έτσι ξαφνικά και δεν είχε προβλήματα με τη δουλειά της. Η δουλειά της ήταν οικογενειακή επιχείρηση στην οποία εργάζεται πάρα πολλά χρόνια από μικρό παιδί. Το τελευταίο διάστημα πέρασε κάποιου είδος κατάθλιψης, το οποίο το αντιμετωπίζαμε με επίσκεψη σε γιατρό ψυχολόγο. Η καθημερινότητά της ήταν φυσιολογική, εργασία, σπίτι, βόλτα, καφέ, μαζί με παρέες.

Έχουμε αποκλείσει και εμείς και ο γιατρός το ενδεχόμενο της απαγωγής ή να έχει φύγει μόνη της ή με κάποιον άλλον.»

«Την ψάχνουμε από το Σάββατο τα ξημερώματα στις 2:30-3:00. Από εκεί και πέρα ας βοηθήσει και η πολιτεία με ένα ελικόπτερο γιατί υποθέτουμε πως είναι σε κάποιο σημείο δύσβατο.» υπογραμμίζει ο αδερφός της Μαρίας.

Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να βοηθήσει επικοινωνώντας στο 6972095629 ή στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 2226052235 & 2226053166).

Δείτε το video εδω
πηγή: Star.gr