Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Θανασης Γιαννοπουλος.


Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Θέλω να καλωσορίσω τον πρώην υπουργό και συνάδελφο επί πολλά χρόνια Θανάση Γιαννόπουλο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός μεγάλου δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου. Στο πλαίσιο τη συνεργασίας και της δημιουργίας αυτού του μετώπου, ο Θανάσης Γιαννόπουλος με την εμπειρία του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την εγγύηση για το αύριο. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μπορούμε να ενωθούμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από αυτή την ξένη κατοχή».
Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι μια πολύ καλή στιγμή που βρισκόμαστε και πάλι μαζί. Με τον Πάνο Καμμένο μας συνδέει φιλία ετών. Βγήκαμε στις εκλογές του 1993, πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες, αποστολές, κοινοβουλευτικές επιτροπές. Να λοιπόν, που σήμερα δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. Και αυτό, γιατί είναι μια συνεργασία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη. Θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το πατριωτικό, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία, θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας. Χαίρομαι, γιατί θα είμαστε μαζί και θα αγωνιστούμε μαζί και ως πολλαπλασιαστές ισχύος θα δημιουργήσουμε νέα προοπτική στον τόπο μας».
http://olympia.gr/2014/11/05/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/