Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Είτε λόγω συνειδητής απαξίωσης, είτε λόγω φόρτου εργασιών !!! αλλά κυρίως( ευλόγως υποθέτουμε) λόγω του ότι τοβιβλιοπωλείο μας με θρησκευτική ευλάβεια τηρεί τη δέσμευση απέναντι στους φίλους του πως οι εκδηλώσεις λόγου που πραγματοποιεί θα είναι πάντα πολυσυλλεκτικές και ακηδεμόνευτες και το μικρόφωνο θα παίρνουν μόνο όσοι έχουν να υποβάλλουν ερωτήσεις ή μικρές τοποθετήσεις αυστηρά και μόνο επί του θέματος που συζητείται, ΚΑΝΕΝΑΣ εν ενεργεία πολιτευτής του νομού δεν παρευρέθηκε σχεδόν επί δυόμισι δεκαετίες σε κάποια από τις 500 εκδηλώσεις όπου φιλοξενήθηκε η αφρόκρεμα τηςελληνικής διανόησης.....
Μοναδική εξαίρεση ο αείμνηστος τέως Νομάρχης Γιάννης Σταμούλης ο οποίος σπανίως έλειπε.

Παρασκευή βράδυ, η νέα Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου έσπασε το ρόδι με τη διακριτική της παρουσία στην εκδήλωσή μας, αποδεικνύοντας ότι έχει τη διάθεση και την τόλμη να αφουγκραστεί προσωπικά τους χώρους όπου κτυπούν οι παλμοί μιας διαφορετικής αντίληψης για τον πολιτισμό, δίνοντας ταυτόχρονα ελπίδες για τη χάραξη μιας πολιτιστικής πολιτικής αντάξια των προσδοκιών των δημοτών.

Μέγας κριτής ο χρόνος ...

Ο κ. Δημήτρης Καλπύρης πολλά χρόνια τώρα, δίνει το παρόν σχεδόν σε όλες μας τις εκδηλώσεις - φροντίζοντας και την φωτογραφική τους κάλυψη - διανύοντας μια απόσταση 100 χιλιομέτρων πήγαινε – έλα από την Αμφίκλεια πολλές φορές με αντίξοες και άλλες με ακραίες καιρικές συνθήκες.

Σας κοινοποιώ το υστερόγραφο που συνόδευσε το mail με τις φωτογραφίεςτου πιστεύοντας ότι χρήζει ιδιαίτερηςπροσοχής.

Η μετάβαση στην Λιβαδειά από Αμφίκλεια και η επιστροφή [ΠΕΟ] το βράδυ τηςΠαρασκευής 7/11 και με τον καιρό κατά διαστήματα ιδιαίτερα βροχερό, λόγω του γνωστού θέματος με τα φορτηγά, είχε πάρα πολλά και έντονα στοιχεία "Μεσανατολικής επικινδυνότητας," το δε πρόσφατο τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στο ύψος των Βαγίων, δυστυχώς επιβεβαιώνει θλιβερά το: "Στους εθνικούς δρόμους μας ληστεύουν, στους επαρχιακούς μας σκοτώνουν."

Σύγχρονη Έκφραση βιβλιοπωλείο - εκδόσεις