Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Σοκ!Έσπασε στο ξύλο τη συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να κάνει αποχή

Της επιτέθηκε φραστικά και σωματικά

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε σχολείο της Κοζάνης όταν ένας 23χρονος μαθητής επιτέθηκε σε 15χρονη συμμαθήτριά του επειδή εκείνη δε συμμετείχε στην αποχή της τάξης.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου όταν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης αποφάσισαν να κάνουν αποχή. Την επόμενη ημέρα, οι μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στην αποχή, αποβλήθηκαν για την "πρωτοβουλία" τους αυτή από τη διεύθυνση του σχολείου.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση στο σχολείο και ο 23χρονος (!)μαθητής, επιτέθηκε στη 15χρονη συμμαθήτριά του.

Όπως αναφέρει το kozanilife.gr, ο 23χρονος της επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά, χειροδικώντας και εκτοξεύοντας βιβλία, θρανία και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του! Η 15χρονη μαθήτρια σοκαρισμένη, ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της για το συμβάν.

Η προσπάθεια του Διευθυντή του σχολείου να συμβιβάσει τους μαθητές ήταν άκαρπη, μιας και η μητέρα του κοριτσιού θέλοντας να προστατέψει το παιδί της, ακολούθησε τη νομική οδό. Ο 23χρονος μαθητής συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Ανακριτή Κοζάνης στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Να σημειωθεί πως τον ξυλοδαρμό της 15χρονης μαθήτριας, βεβαιώνει εγγράφως το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με αναφορά για τραύματα στο κεφάλι.