Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συλλυπητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για το θάνατο τριών συνανθρώπων μας στο οδικό δίκτυο Λιβαδειάς - Θήβας

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες και τους οικείους των άτυχων οδηγών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους χθες το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς – Θήβας εξαιτίας της σύγκρουσης των οχημάτων τους, καθώς και στην οικογένεια του τρίτου θύματος που βρέθηκε στο συμβάν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.   
Δυστυχώς το τραγικό γεγονός, με το θλιβερό απολογισμό της απώλειας τριών συνανθρώπων μας, ήρθε λίγες ημέρες μετά τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή από τους Δημάρχους των πόλεων που στενάζουν από τη διέλευση βαρέων οχημάτων από το επαρχιακό δίκτυο.  Τόσο οι Δήμαρχοι όσο και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, ζώντας καθημερινά το πρόβλημα είχαν αντιδράσει ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διέλευσης βαρέων οχημάτων τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους. Δυστυχώς η ανησυχία τους επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο.
Εκφράζουμε και πάλι τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών.
 http://permisospress.blogspot.gr/2014/11/blog-post_77.html