Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Ν. Αττικής καταγγέλλει για την απόλυση εργαζόμενης


Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Ν. Αττικής καταγγέλλει την πολυεθνική LIDL για την απόλυση εργαζόμενης από το κατάστημα του Κιάτου όπου μετά από 6,5 χρόνια δουλειάς θεωρήθηκε ότι δεν είναι καλή «υπάλληλος».

Την ίδια ώρα που η κατάσταση μέσα στους χώρους δουλειάς όλο και πιο πολύ χειροτερεύει, οι απειλές και η τρομοκρατία έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, η εντατικοποίηση έχει φθάσει στο έπακρο, η πολυεθνική LIDL αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης συνεχίζει τις απολύσεις επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο τη μείωση της τιμής της εργατικής μας δύναμης αυξάνοντας την εκμετάλλευση μας.
Συνάδελφοι-ισσες
Καταγγέλλουμε την πολυεθνική LIDL για την απόλυση την συναδέλφισας μας όπου με την ενέργεια της αυτή δείχνει ότι δεν ανέχεται εργαζόμενους που διεκδικούν τα αυτονόητα.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράσταση μας στον αγώνα των εργαζομένων του καταστήματος LIDL στο Κιάτο όπου ξεπέρασαν το φόβο τους και την τρομοκρατία της εργοδοσίας και απάντησαν σαν μια γροθιά στην τρίωρη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/10/2014 με αφορμή της απόλυσης της συναδέλφου.
Καλούμε τους συναδέλφους μας στην ΑΤΤΙΚΗ να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στους συναδέλφους μας . Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ LIDL ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ.
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ >>.
Διαβάστε περισσότερα » http://thivarealnews.blogspot.com/2014/11/lidl.html#ixzz3HofYdLpO