Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε το απίστευτο γιοτ που μοιάζει με το Batmobile και κοστίζει £16 εκατ.(φωτο)




Είτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για ξέφρενα πάρτι, είτε ως πλωτός χώρος έκθεσης ή σαν ιδιωτικό σκάφος, το Xhibitionist είναι σίγουρα ένα σκάφος, σχεδιασμένο για να τραβήξει τα βλέμματα. Το 75 μέτρων μήκους σκάφος, είναι ένα πολυδάπανο, πολλαπλών χρήσεων γιοτ, που διαθέτει ακόμη και δικό του supercar.

Σχεδιασμένο από τον Σουηδό σχεδιαστή αυτοκινήτων Εντουαρντ Γκρέι, δεν είναι να απορεί κανείς που το Xhibitionist παραπέμπει σε... τεράστιο σπορ αυτοκίνητο, σύμφωνα με την DailyMail.

Φυσικά το ντιζαϊνάτο γιοτ δεν υπολείπεται χλιδής. Πισίνες, ελικοδρόμια, πολυτελή σαλόνια σε art nouveau στιλ με πολυελαίους Baccarat συνθέτουν ένα σκηνικό σικάτης πολυτέλειας. Μάλιστα, διαθέτει ακόμη και χώρο συναυλιών και... φυσικά εξωτερικό τζακούζι.

Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις, όμως, είναι ο εκθετήριος χώρος αυτοκινήτων και μηχανών που διαθέτει. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους γυάλινους τοίχους που περιβάλλουν τον χώρο μπορεί να δει κανείς μια ολόκληρη έκθεση κινητήρων.

Και για να τραβάει τα βλέμματα όχι μόνο την ημέρα αλλά και τη νύχτα, με το που πέφτει το σκοτάδι το γιοτ μετατρέπεται σε... πυγολαμπίδα, χάρη στο σύστημα led φωτισμού που διαθέτει στο εξωτερικό του.