Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»


· Στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, μετά από επιθυμία των μελών μας, θα παρακολουθήσουμε την Θεατρική Κωμωδία «ΤΟΚ ΤΟΚ» στο Θέατρο ΗΒΗ. Παίζουν Σπυρόπουλος – Μαγγίρα – Βαλαβανίδης και άλλοι εκλεκτοί καλλιτέχνες.

· Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 το απόγευμα, θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θηβαίων, για την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, όπου θα έχουμε μπουφέ με χειροποίητα εδέσματα, γι΄ αυτό και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την Εορταστική Κοινωνική προσφορά.

· Τα μέλη μας καλούμε επίσης, να συμμετέχουν ενεργά και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωϊ μέχρι 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου, όπου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων θα συγκεντρώσει τρόφιμα, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου, με σκοπό την «Προσφορά για τον συνάνθρωπο».

· Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, ώρα 10.00 το πρωί, η Χορωδία του Συλλόγου και τα μέλη μας, θα επισκεφθούμε τα ΑμεΑ (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) στο Λουτουφί, όπου φοιτούν 50 παιδιά Γυμνασίου, για να τους πούμε τα κάλαντα και να τους προσφέρουμε δωράκια και εδέσματα. Κατά τον ίδιο τρόπο, στις 11.00, θα επισκεφθούμε και τον Σύλλογο ΑμεΑ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», όπου βρίσκονται τα παιδιά της μετασχολικής ηλικίας και στις 12.00 θα επισκεφθούμε το Δημόσιο Γηροκομείο ΟΧΕΚ, λέγοντας επίσης τα κάλαντα στους ηλικιωμένους και προσφέροντας τους εδέσματα και είδη πρώτης ανάγκης.

· Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου, θα επισκεφθούμε ανήμπορα και μοναχικά μέλη του Συλλόγου μας, προσφέροντας τους εδέσματα για τις Άγιες Ημέρες που περιμένουμε.

· Το 4ήμερο 18, 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου, θα στηρίξουμε την ανθρωπιστική προσπάθεια του μέλους μας Παγώνας Μεγάλου, που θα πραγματοποιήσει «Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ», με χειροποίητες δημιουργίες, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Το Σπίτι της Ελπίδας» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

· Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, θα πάμε στα Τρικξαλα, στον Μύλο των Ξωτικών, για να επισκεφτούμε το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας.

· Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015, θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου μας, στο Κέντρο «ΤΖΑΚΙ» στον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

· Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον Σύλλογο: Καθημερινά 10.00 με 13.00 στο 22620-29013. Κινητό 6986280294.