Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Επίθεση» Κομπότη σε ΠΑΟΚ-Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου…


Μυθική απάντηση Λεβαδειακού στις «φωνές» του Δικεφάλου για την διαιτησία: «Δικαιώθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εισακούστηκαν οι προσευχές του. Κι εμείς Χριστιανοί είμαστε όμως...»

Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Λεβαδειακός, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντάει με ειρωνικό ύφος στις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για την διαιτησία του χθεσινού ματς και αναφέρει πως διαιτητής και επόπτης... τυφλώθηκαν και δεν έδωσαν δύο πέναλτι!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Η Παναγιά έβαλε το χέρι της…......

Δικαιώθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εισακούστηκαν οι προσευχές του καθώς “τυφλώθηκαν” διαιτητής και επόπτης και δεν έδωσαν δύο καταφανέστατα πέναλτι σε βάρος της ομάδος του

- στο 43΄επιστροφή της μπάλας από τον Παπαδόπουλο με το χέρι εντός περιοχής στον τερματοφύλακά του και στο 64΄εμφανέστατο χέρι μέσα στην περιοχή από τον ποδοσφαιριστή Golasa

- , δεν απέβαλαν με 2η κίτρινη κάρτα στις αρχές του β΄ ημιχρόνου τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Rat, υπέδειξαν λανθασμένα σε θέση οφ-σάϊντ τον ποδοσφαιριστή μας Sotelo ενώ βρισκόταν σε καταφανέστατη θέση για γκολ, ενώ αντίθετα καταλόγισαν ως έγκυρο, το ΑΚΥΡΟ 1ο γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης που γύρισε τη μπάλα πριν την επίτευξη του γκολ, βρισκόταν σε εμφανέστατη θέση οφ – σάϊντ.

Καλά Χριστούγεννα! Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου…».