Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Οργή Βυλλιώτη και «δριμύ κατηγορώ» με… ανακοίνωση


StereaSports

«Τι άλλο μπορεί να κάνουμε για να είναι ευχαριστημένοι…» θα πει αγανακτισμένος ο Θανάσης Βυλλιώτης στο stereasports σε μια έκρηξη οργής από τον ισχυρό άνδρα του Α.Ο. Θήβα γι” αυτά που συμβαίνουν με τις συμπεριφορές και τα λεγόμενα κάποιων.

«Αυτό που κάνουν μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στην ομάδα. Αν δεν θέλουν να βοηθήσουν τουλάχιστον ας μην ασχολούνται. Ας σεβαστούν αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει τη στιγμή που η ομάδα έχει βρει το δρόμο της και πάμε να «ξεκολλήσουμε» από τα τοπικά πρωταθλήματα. Τι θέλουν δηλαδή. Να μείνει η ομάδα στην μιζέρια και στην αφάνεια;» θα καταλήξει ο Θανάσης Βυλλιώτης ενώ παράλληλα η διοίκηση της Θήβας εξέδωσε και ανακοίνωση γι” αυτό το θέμα απαιτώντας σεβασμό απ” όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πάρα πολλές θυσίες προσπαθούμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να ανεβάσουμε την πόλη της Θήβας και να ξανακουστεί δυνατά πάλι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Απαιτούμε τον σεβασμό από τον πρώτο πολίτη της πόλης μας μέχρι τον τελευταίο ακόμα και από αυτούς που δεν έρχονται να δουν την ομάδα του ΑΟ ΘΗΒΑ»