Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη στη Βοιωτία ΡΟΜΑ για κλοπή χρημάτων από σπίτι. Αναζητούνται 2 γυναίκες ως συνεργοί του

Συνελήφθη, χθες (16-01-2015) το απόγευμα στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, ένας 28χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου, αλλά και δύο (2) ακόμη συνεργών του (ημεδαπές ROMA), σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι τρεις κατηγορούμενοι μετέβησαν σε οικία 68χρονου ημεδαπού στην περιοχή Υψηλάντης Βοιωτίας, όπου ο μεν 28χρονος και η μία συνεργός του παρέμειναν έξωθεν της οικίας, επιτηρώντας τον χώρο (τσιλιαδόροι), ενώ η δεύτερη συνεργός του εισήλθε στην οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 28χρονου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο γυναικών – συνεργών του 28χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.