Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Θήβα: Μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα

Ηχηρό μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές έστειλε η Θήβα και η συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.


Αδιάψευστος μάρτυρας το πλήθος των εργαζομένων, των λαϊκών ανθρώπων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης, όπου κυρίαρχο στοιχείο ήταν η μαζική συμμετοχή των νέων και τα απανωτά συνθήματα τους.
​​Την συγκέντρωση άνοιξε ο Γιώργος Καβάλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας «ο Σπάρτακος». Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντώνης Τουλουμάκος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Θήβας.
Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως σε κάθε σπίτι πρέπει να φτάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος, να βγει το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, ιδιαίτερα τώρα που είναι ορατή η πιθανότητα της κατάκτησης της 3ης θέσης στη Βουλή.

Τόνισε ότι ο λαός πρέπει να πάει στην κάλπη έχοντας στο μυαλό του την επόμενη μέρα, που θα έχει την ΕΕ και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτήν. Θα είναι εδώ οι απαιτήσεις των μεγάλων ομίλων για ακόμα πιο φτηνή εργατική δύναμη, στα πλαίσια του διεθνούς ανταγωνισμού. Το «εθνικό σχέδιο ανάπτυξης», όπως το λέει η ΝΔ, και το «σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης», όπως το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μόνο υποσχέσεις για ανάκαμψη των κερδών στους εγχώριους και ξένους καπιταλιστές.