Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση για εκλογές



Ολοκληρώθηκε με τη συγκρότηση σε σώμα η εκλογική διαδικασία του σωματείου μας. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η μεγάλη αύξηση της συμμετοχής. Οι ψηφίσαντες έφτασαν τους 266 από 98 την προηγούμενη φορά σημειώνοντας σημαντική αύξηση 170%. Χαιρετίζουμε τη μεγάλη ανταπόκριση των συναδέλφων του κλάδου στο κάλεσμα για αποφασιστική ενίσχυση του σωματείου.

Η συμμετοχή είναι το επιστέγασμα των αγώνων που έδωσε το συνδικάτο σε πολλούς χώρους δουλειάς όλο το προηγούμενο διάστημα, της συμβολής του στην οργάνωση των εργαζομένων, της ταξικής του συνέπειας. Η ενδυνάμωση αυτή αποτελεί παρακαταθήκη για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Παράλληλα μεγαλώνουν οι ευθύνες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε το επόμενο διάστημα.
Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία για την οργάνωση όλων των εργαζομένων του κλάδου και την ενότητά του, για την υπεράσπιση κάθε εργατικού δικαιώματος, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής. Παλεύουμε για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την αλλαγή των συσχετισμών ενάντια στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό. Μαζί με όλη την εργατική τάξη και το λαό, εμείς που παράγουμε όλο τον πλούτο, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.