Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το περιεχόμενο των εκλογών

Γράφει ο Προδρόμου Κων/νος στέλεχος Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Συνέλληνες, Αγαπητοί Πιεριείς

Ο στόχος σ΄αυτήν την κρίσιμη χρονική περίοδο είναι Απαλλαγή από την παρούσα καταστροφική κατάσταση, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά σε μια πραγματική Αλλαγή.

Με την ψήφο σας τιμωρήστε τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης για να εισπράξουν τα επίχειρα των πράξεών τους.

Σαμαρά, απερχόμενε πρωθυπουργέ, ηγετίσκε της ΝΔ ήρθες με δάφνες και υψηλές προσδοκίες, αλλά μας πρόδωσες, από αντάρτης κατάντησες γενίτσαρος της αυλής Μέρκελ, έφερες φτώχεια στο λαό που χειμάζεται και κατάντησες τη Δημοκρατία μόρφωμα. Είσαι επαχθής και απεχθής στον Έλληνα σαν τα βάρη που τον φόρτωσες. Συ θα πέσεις κάτω στα τέσσερα σαμαρωμένος από το λαό, ενώ ο Πάνος θα είναι πάνω, συ θα σβήσεις όπως ο προκάτοχός σου Γ. Παπανδρέου, ενώ ο Καμμένος θα υπάρχει. Θα πάθεις ότι ακριβώς συνέβη στο ΠΑΣΟΚ το 2012, ο κόσμος σε κούνησε μαντήλι, ούτε 20 % θα πάρεις.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο αγωνιστής Πρόεδρος Καμμένος παραμένομε αταλάντευτα στο μπλοκ των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Θα λυτρώσουμε, θα απελευθερώσουμε το λαό από τα δεσμά των νόμων της δουλοπρεπούς συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Θα αρχίσουμε από το Α που στην τωρινή συγκυρία είναι ή άρση και αποκατάσταση των συνεπειών της επιβαλλόμενης αντιλαϊκής και άδικης μνημονιακής πολιτικής.

Με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη θα στηρίξουμε άμεσα τις απαραίτητες δομικές μεταρρυθμίσεις για καλυτέρευση της ζωής του πολίτη, θα δώσουμε κίνητρα στον Έλληνα, θα τον αξιοποιήσουμε, όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα της χώρας μας.

Στο εξωτερικό επίπεδο υποστηρίζουμε πολυμερή και πολυδιάστατη πολιτική, χωρίς δογματισμούς και αγκυλώσεις του παρελθόντος, με απαραίτητες συμμαχίες και συνεργασίες με στόχο την εθνική ακεραιότητα και ισοτιμία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Επιτρέψτε μου ομόψυχοι απανταχού Συννέληνες να καταγγείλω όσους λιγοψύχησαν στην όμορφη – δύσκολη προσπάθειά μας, ιδιαίτερα τα λαμόγια, τους αποστάτες και τους Δούρειους Ίππους της πολιτικής σκηνής, αλλά να γνωρίζουν ότι ο κόσμος καταλαβαίνει και στις εκλογές θα τους τιμωρήσει, ενώ θα επιβραβεύσει, παρά τις παραλήψεις του, το ήθος και την συνέπεια του Πάνου Καμμένου, θα αναδείξει τους ΑΝ.ΕΛ απαραίτητη και εύρωστη δύναμη ρυθμιστή – εγγυητή του πολιτικού συστήματος.

Στις 25 Ιανουαρίου ο Ελληνικός λαός ειρηνικά και αποφασιστικά θα ξεράνει, θα παγώσει τα λουλούδια του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας, που έπληξαν και φαλκίδευσαν δικαιώματα και κατακτήσεις που αποκτήθηκαν μάλιστα με αίμα, δηλαδή ιερές παρακαταθήκες των προγόνων μας, οι οποίοι προσπάθησαν και αγωνίστηκαν για καλύτερο αύριο.

Συνέλληνες μετά τη βαρυχειμωνιά έρχεται η πραγματική Άνοιξη. Θα φυσήξει βοριάς απ΄το νοτιά για όλη την Ευρώπη.