Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Με το Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Μανώλη Μανωλαράκη συνεργάζεται ο Αθλητικός Σύλλογος Οινοφύτων ΚΑΠΕΤΑΝ Ι. ΛΙΑΠΗΣ

. Ο κ. Μανωλαράκης πριν 20 ημέρες ήρθε στα Οινόφυτα όπου με το απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό έκανε τις σχετικές μετρήσεις σε 25 αθλητές του συλλόγου. O κ. Μανωλαράκης παρακολουθεί τους αθλητές παρέχοντας τις απαραίτητες συμβουλές του για τη σωστή διατροφή των αθλητών του συλλόγου τόσο κατά την περίοδο της προετοιμασίας όσο και κατά την αγωνιστική περίοδο , όπως και για την διατροφή τους τις ημέρες των αγώνων

Ο Μανώλης Μανωλαράκης είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος, ιδρυτής της επιστημονικής ομάδας διατροφή.
Είναι υπεύθυνος ύλης του επιστημονικού sitewww.diatrofi.gr και του ηλεκτρονικού περιοδικού e-food for e-thought. www.efoodforethought.gr
Είναι πρόεδρος στην Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, τον ενιαίο φορέα εκπροσώπησης των πτυχιούχων Διαιτολόγων Διατροφολόγων από το 2008 έως και σήμερα.
Είναι μέλος της Εθνικής επιστημονικής επιτροπής του ευρωπαϊκού προγράμματος EPODE – παιδειατροφή στην Ελλάδα.
Είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Διατροφικής Πολιτικής και συμμετέχει στην υποεπιτροπή για τα βιομηχανοποιημένα και τυποποιημένα τρόφιμα.
Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Διατροφή και Υγεία», «Vita», «Δίαιτα και Διατροφή» «Αρμονία» «FAQ», «AthensVoice» καθώς και σε άλλα περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.