Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Θανάσης Σκούμας ''άμεση προτεραιότητα η ανασυγκρότηση του Νοσοκομείου Θηβών ''



Στο Νοσοκομείο Θηβών παραβρέθηκε χθες, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας Θανάσης Σκούμας, σε συνάντηση με θέμα τον απολογισμό 2014 του Γ.Ν. Θηβών.
 Τον απολογισμό έκανε ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Θηβών κ. Σ. Δεσύλας, που αναφέρθηκε στις προσπάθειες του για την εύρυθμη λειτουργία του Γ.Ν. Θηβών και ακολούθησε συζήτηση, με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και εκπροσώπων του Δήμου Θηβαίων για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου, που είναι η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση του.
Στη συζήτηση, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά, η ανάγκη αναβάθμισης και επαρκούς λειτουργίας του νοσοκομείου σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής και των πολιτών και η άμεση διεκδίκηση όλων των αναγκαίων πόρων, της απρόσκοπτης λειτουργίας του και της στελέχωσης του με το αναγκαίο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. 

Ο Θανάσης Σκούμας, τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η ανασυγκρότηση του Νοσοκομείου Θηβών και ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας της υγείας, η ισότιμη πρόσβαση και η καθολική κάλυψη των αναγκών, με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, με πλήρη κοινωνικό έλεγχο.



Διαβάστε περισσότερα » Θανάσης Σκούμας ''άμεση προτεραιότητα η ανασυγκρότηση του Νοσοκομείου Θηβών '' - ΘΗΒΑ REAL NEWS http://thivarealnews.blogspot.com/2015/02/blog-post_418.html#ixzz3RhPH6dqc