Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αποφεύγουμε να πίνουμε νερό από τις βρύσες μας για λίγο μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις ισχυρές βροχές στην περιοχή του Μόρνου στη Φωκίδα


Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Θηβαίων σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το νερό της Θήβας και το ενδεχόμενο μη λειτουργίας των σχολείων λόγω διακοπής νερού που παρατηρείται,κυρίως, στο κέντρο της πόλης.

Η έλλειψη νερού καθιστά αδύνατη τη λειτουργία των σχολικών μονάδων μιας και οι τουαλέτες δε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πολλές ώρες και για πολλά παιδιά.
Με πληροφόρησε ότι το νερό, για λίγες μέρες, δε θα είναι πόσιμο αλλά υπάρχουν ενδείξεις και μετρήσεις μείωσης της θολότητάς του.

Κατά πάσα πιθανότητα, εκτός συγκλονιστικού νυχτερινού απροόπτου, θα υπάρχει νερό στην πόλη, άρα και στα σχολεία οπότε αύριο εκπαιδευτικοί και μαθητές ανανεώνουμε το πρωινό μας ραντεβού στις σχολικές αίθουσες.

Συμβουλή προς γονείς: Δίνουμε μπουκαλάκι με εμφιαλωμένο νερό στο παιδί μας ή χαρτζιλίκι για να το αγοράσει από το κυλικείο όπου λειτουργεί.    ΗΛΙΑΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ 

Ilias TrampakoulosIlias TrampakoulosIlias Trampakoulos