Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν ξευτελίζεται….


Aς κρατήσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας πάνω στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ του Παγκόσμιου Πολιτισμού και από εκεί να τους δείξουμε τι αξίζουν οι εκβιασμοί τους!!!

¨Τις τελευταίες μέρες και ώρες υπήρξε προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών με συνεχείς διαβουλεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης με ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους.
Το κείμενο, που θα αποτελούσε τη βάση συζήτησης στο Eurogroup, και στο οποίο η ελληνική πλευρά ήταν καταρχήν θετική, αντικαταστάθηκε με ένα τελείως διαφορετικό κείμενο που βρισκόταν σε ριζικά αντίθετη κατεύθυνση. Το κείμενο αυτό ζητούσε την παράταση του Μνημονίου¨ economikos Φεβρουάριος 16, 2015 http://olympia.gr/
16 Φεβρουαρίου 2015. Τελεσίγραφο εταίρων: Ζητήστε παράταση του Μνημονίου για να συνεχίσουμε.

Αυστηρό τελεσίγραφο προς την Ελλάδα, πως έχει προθεσμία μιας εβδομάδας, προκειμένου να καταθέσει αίτημα για παράταση του μνημονίου, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική, απέστειλε ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη βιαίη διακοπή των εργασιών της συνεδρίασης, μετά το αδιέξοδο.
Ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem, ανακοίνωσε επισήμως πως η Ελλάδα έχει προθεσμία μια εβδομάδα, έχει προθεσμία επτά ημερών, προκειμένου να αποφασίσει να καταθέσει αίτημα για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, ήτοι του μνημονίου.
ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ

Ανακοινωθέν του Γενικού Στρατηγείου (28 Οκτωβρίου 1940)
Η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ είναι κοντά προειδοποιεί η BofA
Μετά το ναυάγιο του τακτικού Eurogroup σήμερα 16 Φεβρουαρίου του 2015 οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Bank of America Merrill Lynch προειδοποιούν ότι ακόμη και μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό ένα Grexit.
Το σημερινό ναυάγιο φέρνει πιο κοντά την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ.
Το Eurogroup ήταν απόλυτο επιμένει στην παράταση του μνημονίου, κάτι που δεν δέχεται η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. http://www.bankingnews.gr/

Αν αντικαταστήσουμε την λέξη Gre xit με την λέξη Law entry η Ελλάδα έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα μαζί και ο λαός της να διεκδικήσουν από την Πανανθρώπινη κοινότητα χρόνο για να φανερώσουν στο φώς της δικαιοσύνης ποίες πολιτικές και ποιοι πολιτικοί μέσα και έξω από αυτήν την έφεραν δόλια σε αυτό το κατάντημα του χρέους.
Η ΕΛΛΑΔΑ έχει καθήκον να αποδείξει και όχι να εκβιαστεί …
¨ ότι δεν τα φάγαμε όλοι μαζί… αλλά ότι οι κλέφτες τα φάγανε μαζί¨
Ας αποδείξουμε αυτό που τραγούδησε η θρυλική Σοφία Βέμπο για εμάς

Παιδιά της Ελλάδος – Σοφία Βέμπο – 28η Οκτωβρίου 1940
μην ξεχνάτε ότι η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε δεν διαφέρει σε τίποτε…
Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://youtu.be/RnAPb6-UEFY
pentapostagma