Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στην Αγία Βαρβάρα Κρήτη: Ρήγμα στο δρόμο από την ισχυρή βροχόπτωση!..ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ???



Ευτυχώς, παρά την αυξημένη κίνηση οχημάτων δεν προκλήθηκαν ατυχήματα ενώ η Τροχαία βρισκόταν στο σημείο για επισημάνει στους οδηγούς να κινούνται με προσοχή Καθημερινά αποκαλύπτονται οι καταστροφές που προκλήθηκαν στο Ηράκλειο από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το νησί. Το μέγεθος της καταστροφής ποικίλει ανά περίπτωση. Όπως για παράδειγμα στο δρόμο από Λαράνι προς Ασήμι, στην Αγία Βαρβάρα.
Στο συγκεκριμένο σημείο "φούσκωσε"ο δρόμος από την ποσότητα του νερού που έπεσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί ... ρήγμα στο δρόμο! Όπως είπε στο cretalive o γενικός διευθυντής της Περιφέρειας κ.Παπαδάκης θα μεταβεί τη Δευτέρα κλιμάκιο τεχνικών να κάνει αυτοψία για να διαπιστωθεί πως προέκυψε η συγκεκριμένη ζημιά.

Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, η πρόσβαση είναι αδύνατη αφού ο δρόμος έκλεισε με ευθύνη του δήμου και μάλιστα με έναν κώνο...

Στο μεταξύ, νέα κατολίσθηση σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου, κοντά στην έξοδο της Σούδας προς το Ρέθυμνο, όταν βράχοι και πέτρες προσγειώθηκαν στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς, παρά την αυξημένη κίνηση οχημάτων λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων δεν προκλήθηκαν ατυχήματα ενώ η Τροχαία βρισκόταν στο σημείο για επισημάνει στους οδηγούς να κινούνται με προσοχή.

Πηγή: cretalive.gr Πηγή ➤