Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Γ.Ν. Θήβας - Πρόσκληση μετάταξης υπαλλήλων





Το Γ.Ν. Θήβας ακολουθώντας την νομοθεσία για την κινητικότητα και τις μετατάξεις υπαλλήλων, προχώρησε στην έκδοση Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος σχετικά με μετάταξη υπαλλήλων στο Γ.Ν. Θήβας. Πιο συγκεκριμένα προκηρύσσει πρόσκληση μετάταξης υπαλλήλων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Διοικητικού του Γ.Ν. Θηβών (ταχυδρομική διεύθυνση: Θέση Κουμέρκι, Θήβα Τ.Κ. 32200) από 16 Φεβρουαρίου 2015 έως και 17 Μαρτίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο ΓΕΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2262350102, αρμόδιος υπάλληλος κ. Δημήτριος Καλμπένης, Προϊστάμενος Δ/νσης Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Λιβαδειάς – Γ.Ν. Θήβας κ. Σπύρος Δεσύλλας, δήλωσε τα εξής για την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος: Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αυξήσουμε την δυναμικότητα του προσωπικού μας. Εκτός από τους Επικουρικούς Ιατρούς αλλά και τους Μόνιμους ιατρούς που διεκδικούμε, ο νόμος μας δίνει την δυνατότητα στα πλαίσια τις κινητικότητας να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ κοινό και ελπιστούμε να αυξήσουμε τόσο το Παραϊατρικό όσο και το Διοικητικό προσωπικό μας.