Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Έτσι θα καθαρίσετε νεφρά και χολή από πέτρες


Οι κακές διατροφικές συνήθειες είναι ο βασικός παράγοντας για τη δημιουργία πέτρας...
στη χοληδόχο κύστη, αισθήματος βάρους, κόπωσης και έλλειψης ενέργειας. Το παρακάτω ρόφημα... θα σας βοηθήσει στην ήπια αποβολή των πετρών από τη χολή σε διάστημα 3 μηνών.

Συστατικά:
• ½ λίτρο νερό
• 1 γκρέιπφρουτ
• 1 αγγούρι
• 2 μεγάλα καρότα
• 2 τεμάχια τριμμένο τζίντζερ
• 5 φύλλα μέντας

Προετοιμασία:
Ψιλοκόψτε τα καρότα, το αγγούρι και το γκρέιπφρουτ. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε το νερό και το τζίντζερ και ανακατέψτε ξανά. Τέλος, προσθέστε τα φύλλα μέντας και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
Για καλύτερα αποτελέσματα, πιείτε αυτό το νόστιμο θεραπευτικό ρόφημα 2 φορές την ημέρα – το πρωί προτού φάτε ή πιείτε οτιδήποτε και πριν από το μεσημεριανό γεύμα σας.

Καρότο. Αυτό το λαχανικό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βήτα-καροτίνη. Στο σώμα η βήτα-καροτίνη μετατρέπεται σε βιταμίνη Α. Τα καρότα επίσης βελτιώνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Γκρέιπφρουτ. Αποτελεί το πιο συνηθισμένο συστατικό στα υγιεινά ροφήματα κι έχει αποδειχτεί ότι αποτοξινώνει το σώμα. Το γκρέιπφρουτ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία διαλύει το λίπος μετατρέποντάς το σε ενέργεια.

Αγγούρι. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες, το αγγούρι δημιουργεί την αίσθηση του κορεσμού. Είναι φυσικό διουρητικό, ανακουφίζει από το φούσκωμα και απομακρύνει τις τοξίνες.

Μέντα και τζίντζερ. Ενισχύουν και ρυθμίζουν την πέψη και καταπραΰνουν το στομάχι.

proionta-tis-fisis.com