Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, στο δίκαιο αίτημα όλων των πολιτών και των εμπλεκομένων φορέων της Φωκίδας, για τη διαφύλαξη και την άμεση βελτίωση όλων των δομών υγείας του Νομού.

Οι συνάδελφοί μας, καθημερινά γίνονται μάρτυρες των τραγικών καταστάσεων που βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι κυρίως στο Νοσοκομείο της Άμφισσας αλλά και των υπόλοιπων δομών υγείας του Νομού, μεταγάγοντας συνεχώς κρατουμένους σε νοσοκομεία όμορων νομών, για απλά περιστατικά που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αντιμετωπισθούν στη Φωκίδα, εάν υπήρχε η στοιχειώδης στελέχωση σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και φυσικά σε κατάλληλη και πλήρης υλικοτεχνική υποδομή.

Δυστυχώς, οι μνημονιακές πολιτικές οδήγησαν σε κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας, με άμεσες και πολύπλευρες συνέπειες, για τον τόπο μας.

Η ένωσή μας θα συμμετέχει ενεργά στο ΠΑΜΦΩΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 3ης Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 στην πλατεία Κεχαγιά στην Άμφισσα και καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας, να δώσουν δυναμικό παρών.

ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος