Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Συλλήψεις για μαστροπεία και ναρκωτικά σε μπαρ στην Αλίαρτο!!!!

Κατέγραφαν με κάμερα τις ροζ αμαρτίες των πελατών.Υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για "υπηρεσίες" με κλειστό κύκλωμα καταγραφής.


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς,

υπόθεση μαστροπείας σε κατάστημα - μπαρ, σε περιοχή της Αλιάρτου Βοιωτίας

Συνελήφθησαν η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος και δύο (2) υπάλληλοι

Επιπλέον, σε βάρος 47χρονης υπαλλήλου του καταστήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων

Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό, πλαστικοποιημένες μάρκες, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που λειτουργούσε ως καταγραφικός μηχανισμός και ναρκωτικά δισκία

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, υπόθεση μαστροπείας, σε κατάστημα – μπαρ, σε περιοχή της Αλιάρτου Βοιωτίας.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν σήμερα (07-04-2015) πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνολικά τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα, η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και 55χρονη υπάλληλος.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία - κατά περίπτωση - για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, σε βάρος 47χρονης ημεδαπής, ομοίως υπαλλήλου του καταστήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικός μετέβη στο ανωτέρω κατάστημα - μπαρ στην Αλίαρτο. Κατά την παραμονή του εκεί ως υποτιθέμενος πελάτης, τον προσέγγισε η ανωτέρω 47χρονη και αφού συνεννοήθηκε για την αμοιβή με τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, οδήγησε τον αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός αυτού.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνέλαβαν τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο, καθώς και την 55χρονη υπάλληλο, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (8) ναρκωτικά δισκία, για τη αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ομοίως συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη στερούνταν σχετικής άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• το χρηματικό ποσό των (325) ευρώ,
• (105) πλαστικοποιημένες μάρκες και
• κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αποτελούμενο από (7) ψηφιακές κάμερες, οθόνη και κεντρική μονάδα υπολογιστή, που λειτουργούσε ως καταγραφικός μηχανισμός και για το οποίο δεν υπήρχε η απαιτούμενη άδεια εγκατάστασης και η απαραίτητη ενημέρωση προς τους πελάτες.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα (07-04-2015) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.