Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Μπράβο στους Αστυνομικούς της Βοιωτίας-Έπιασαν αδίστακτο Αλβανό κακοποιό

Είχε δραπετεύσει από τα κρατητήρια του Α.Τ. Κορίνθου το Φεβρουάριο - Ο 26χρονος αδίστακτος κακοποιός έκανε την προχθεσινή ληστεία στη Θήβα σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, ενώ φέρεται να ομολόγησε και άλλες ληστείες και πλήθος κλοπών.

Έναν επικίνδυνο κακοποιό κατάφεραν να συλλάβουν ανήμερα της Πρωτομαγιάς οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Σε συντονισμένη επιχείρηση που έκαναν από κοινού χθες σε περιοχή της Αθήνας κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον 26χρονο δραπέτη και να τον συλλάβουν σε καφενείο όπου σύχναζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε έρευνα, που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα καλάσνικοφ.

Στην προχθεσινή ληστεία, στο Πυρί Θηβών, ο 26χρονος και οι δυο συνεργοί του είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια τον έδεσαν με σεντόνια μαζί με τη γυναίκα του.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 26χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε και άλλες ληστείες που έκανε το τελευταίο δίμηνο, καθώς επίσης και πολλές διαρρήξεις και κλοπές σε περιοχές της Στερεάς και της Αττικής και της Κορινθίας.

Η αστυνομία ερευνά και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις μπορεί να εμπλέκεται, ενώ έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των συνεργών του.
http://permisospress.blogspot.gr/