Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΙΣΜΗΝΗ»: Δραστηριότητες Μαϊου – Ιουνίου 2015


Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει τον καθιερωμένο Λαϊκό Ημιμαραθώνιο «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα», την Κυριακή 7 Ιουνίου, όπου ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει , προσφέροντας μπουφέ από χειροποίητα εδέσματα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, στους αθλητές που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας.

Την Τρίτη 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η επανεξέταση της Μαστογραφίας, στο Ογκολογικό Κέντρο Μαστού «Άγιοι Ανάργυροι».

Το Σάβββατο 13 Ιουνίου, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου μας, θα συμμετ΄χει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Τοπική Κοινοτητα Μελισσοχωρίου για την Μνήμη της Παναγίας της Αρβανίτισσας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του χωριού, μετά την περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας. Μετά θα ακολουθήσει μπουφές. Για όσες φίλες επιθυμούν, η μεταφορά τους θα είναι δωρεάν.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, , στο κέντρο «ΤΖΑΚΙ» στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση - Συνεστίαση, για την λήξη της χρονιάς 2014 – 2015, με αφορμή το απολογιστικό έργο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Πλήρες μενούς με ποτό και ζωντανή μουσική.

Η χρονιά θα κλείσει με μονοήμερη εκδρομή, την Κυριακή 28 Ιουνίου, με προορισμό τον Πόρο, «Παραλία ΑΣΚΕΛΙ» και προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής.

Μ εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μ. Θαλασσινού