Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΘΗΒΑ


Ο κύριος Χατζησταμάτης Ανδρέας αποτελεί κεφάλαιο για τον ΑΟ ΘΗΒΑ και ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας και έχει μέγιστη προσφορά στον σύλλογο. Η βοήθεια  και η προσφορά του είναι μεγάλη σε ετήσια βάση και αποτελεί τον βέβαιο διαμεσολαβητή για την επίλυση των προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν.

Ως γνώστης του ποδοσφαίρου έχει αφιερώσει το σύνολο σχεδόν της ζωής του για τον ΑΟ ΘΗΒΑ. Η προσφορά του όμως αυτή σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με τις επιλογές της ομάδας ή με την σύνθεση και την συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

Το ότι από κάποιους προβάλλεται ως ο έχων το γενικό πρόσταγμα και κινεί τα νήματα του ΑΟ ΘΗΒΑ προσβάλλει και τον ίδιο και το Δ.Σ. του συλλόγου. Όλες αυτές οι φήμες μειώνουν την αξιοπιστία της ομάδας και τον ίδιο προσωπικά με σκοπό να βλάψουν το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τη φήμη ότι ο κύριος Χατζησταμάτης Ανδρέας μας επιβάλλει επιλογές και μας καθιστά αχυράνθρωπους. Θα θέλαμε επίσης όμως να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χατζησταμάτη Ανδρέα για την μόνιμη σταθερή του προσφορά και το αδιάκοπο ενδιαφέρον του για τον σύλλογο.

Το Δ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ.