Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Απαράδεκτη μεθόδευση της πλειοψηφίας του Ε.Κ.Θ.



ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαράδεκτη μεθόδευση της πλειοψηφίας του Ε.Κ.Θ.

Κοινοποίηση: Ε.Κ.Θ.

Γ.Σ.Ε.Ε.

Μ.Μ.Ε.

Η Γραμματεία Θήβας του Π.Α.ΜΕ. μπροστά στη δεινή θέση που βρίσκονται οι εργαζόμενοι και της νέας αντιλαϊκής συμφωνίας που προτίθεται να υπογράψει η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάλεσε σε σύσκεψη τα σωματεία και τους εργαζόμενους της περιοχής στην αίθουσα του Ε.Κ.Θ.

Οι παρατάξεις όμως της πλειοψηφίας, ΣΑΕΚΕ (πρώην ΠΑΣΚΕ), ΔΑΚΕ, ΑΣΚ (ΣΥΡΙΖΑ), ΕΝΩΤΙΚΗ, αρνήθηκαν να παραχωρήσουν την αίθουσα για τη διεξαγωγή της σύσκεψης, με τη φτηνή δικαιολογία ότι «δεν αιτήθηκαν σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Θ.»!!! Διευκρινίζουμε ότι τα σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. και θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη ανήκουν στη δύναμη του Ε.Κ.Θ.

Τους ενημερώνουμε ότι τέτοιες μεθοδεύσεις φίμωσης της φωνής των ταξικών δυνάμεων και παρακώλησης της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσουν. Οι εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Θ. δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ούτε διατίθενται για προσωπική χρήση. Ανήκουν στο σύνολο των σωματείων και της εργατικής τάξης.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να δώσουν μαχητικό παρόν την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο Ε.Κ.Θ. και με την παρουσία τους να δώσουν απαντήσεις στους εργατοπατέρες και σε όλους όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην οργάνωση της εργατικής πάλης ενάντια στη νέα λαίλαπα μέτρων που έρχεται.
Θήβα 01/06/2015