Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΑ κοιτούν οι επίδοξοι βιαστές στις γυναίκες!



Σε μια έρευνα που διεξάχθηκε σχετικά με το τι κοιτούν οι βιαστές σε ένα πιθανό θύμα, μια ομάδα βιαστών πήρε μέρος όπου πλέον βρίσκονται έγκλειστοι πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α.

Από τις απαντήσεις που έδωσαν οι φυλακισμένοι προκύπτει πως οι δράστες ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική όσο αναφορά την επιλογή των θυμάτων τους.

Τα κριτήρια είναι τα εξής:



Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα είναι η κόμμωση του. Δηλαδή είναι πιο πιθανό να επιτεθεί σε μια γυναίκα με αλογοουρά. Χτενίσματα που πιάνονται εύκολα όπως μια πλεξούδα. Γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι πιο πιθανοί στόχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι.

Το δεύτερο πράγμα που κοιτάνε οι βιαστές είναι το ντύσιμο. Οι γυναίκες που ντύνονται με ρούχα που αφαιρούνται εύκολα είναι πιο εύκολα θύματα. Πολλοί από αυτούς κιόλας κουβαλάνε μαζί τους ψαλίδι σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο.

Επίσης κοιτούν τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το κινητό τους. Αυτό η οτιδήποτε άλλο τις κάνει αφηρημένες κάνοντας τους έτσι πιο εύκολα θύματα.

Το πιο συχνό μέρος όπου έχουν γίνει οι περισσότερες επιθέσεις είναι τα παρκινγκ σε καταστήματα. Το μέρος που έρχεται δεύτερο σε επιθέσεις είναι οι χώροι στάθμευσης στα γραφεία/γκαράζ. Και το τρίτο πιο συχνό μέρος είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

Αυτό που όμως τους απασχολεί είναι να αρπάξουν μια γυναίκα και να μετακινηθούν όσο πιο γρήγορα μπορούν σε μια δεύτερη τοποθεσία, όπου δεν θα ανησυχούν μην πιαστούν.

Σε περίπτωση που το θύμα προσπαθήσει με οποιονδήποτε τρόπο να τους απωθήσει, αποθαρρύνονται εύκολα γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα ή δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, διότι αυτό θα είναι χρονοβόρο.

Οι φυλακισμένοι βιαστές συμπληρώνοντας είπαν ότι δεν θα διαλέξουν γυναίκες που έχουν ομπρέλες ή άλλα παρόμοια αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση, στα χέρια τους.

voicenews.gr