Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Θανάσης Βυλλιώτης: «Αποχωρώ γιατί…»


Επειδή πολλά ακούστηκαν και λέχθηκαν τον τελευταίο καιρό μετά την απόφαση του προέδρου της Θήβας Θανάση Βυλλιώτη για οριστική αποχώρηση το stereasports επικοινώνησε μαζί του για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και εν όψει της γενικής συνέλευσης που θα γίνει σήμερα το βράδι.

Ο Θανάσης Βυλλιώτης παρά τις φήμες που έλεγαν οτι θα ηγηθεί και πάλι ήταν κατηγορηματικός σε ωρισμένα πράγματα αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόφαση είναι σχεδόν οριστική. «Δεν παίρνω πίσω όσα έχω πει. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ όσο κι αν αυτό με πονάει» θα μας πει ο Θανάσης Βυλλιώτης αλλά και θα τονίσει χαρακτηριστικά: «Θα είμαι στη συνέλευση και θέλω να δω πραγματικά αν οι επιχειρηματίες της πόλης της Θήβας θα παρουσιαστούν να μας δώσουν αληθινές εγγυήσεις για βοήθεια. Αν παρεπιμπτόντως γίνει κάτι τέτοιο ίσως να σκεφθούμε διαφορετικά. Και πάλι βέβαια δεν θα ηγηθώ αλλά θα μπορούμε να μιλάμε για κάτι το διαφορετικό» θα καταλήξει ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήβα.

Αν φυσικά αναλύσουμε τα λεγόμενα του μπορούμε να πούμε οτι μάλλον δεν θα ξανασχοληθεί αφού είναι και δύσκολο οι επιχειρηματίες της Θήβας να δώσουν αυτό που ζητάει η απερχόμενη διοίκηση.