Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Διακρίσεις των αθλητών του Α.Σ. Καπετάν Ιωάννη Λιάπη στους πανελλήνιους αγώνες


«Διακρίσεις των αθλητών του Α.Σ. Καπετάν Ιωάννη Λιάπη
στους πανελλήνιους αγώνες
Παμπαίδων- Πανκορασίδων
στην Κατερίνη.»



Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Παμπαίδων- Παγκορασίδων. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχαν και τρεις αθλητές από το Σύλλογο μας (Δάβρης Ιωάννης, Ντουλαβέρης Βασίλης και Μποντούζα Γεωργία).
Μάλιστα και οι τρεις αθλητές κατάφεραν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα, η Μποντούζα Γεωργία κατέκτησε τη δεύτερη θέση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο, ο Δάβρης Ιωάννης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 59 κιλών και ο Ντουλαβέρης Βασίλης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 85 κιλών.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λιάπης Αναστάσιος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές Σερετίδη Ιωάννη και Τσιλιλή Αθανάσιο για την μεγάλη τους επιτυχία και ευχήθηκε να έχουν ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον. Επίσης, στους αθλητές ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις προαγωγικές εξετάσεις.
Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο προπονητής του Α.Σ. «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης» Σερετίδης Ιωάννης ο οποίος στήριξε τους αθλητές στην όλη τους προσπάθεια για να καταφέρουν να διακριθούν.
Η επιτυχία της προσπάθειας είναι καρπός συντονισμένων ενεργειών και σωστής προετοιμασίας. Οι προπονητές είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα της Πάλης, οι οποίοι καθημερινά μεταλαμπαδεύουν τα μυστικά της στους αθλητές του συλλόγου. Συνάμα υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων που περιλαμβάνει γιατρούς καρδιολόγους, διατροφολόγο και φυσιοθεραπευτή με μεράκι και αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα.
Καπετάν Ιωάννη Λιάπη 2 Τ.Κ.32011 ΤΗΛ.6942405650 Οινόφυτα Βοιωτίας