Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Football League: Πρόταση να μην πέσει κανείς από τα πλέι άουτ και ν' ανέβουν οι δεύτεροι της Γ'!


http://www.filathlos.gr/
Tο θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας στη Football League δεν προχώρησε λόγω Παναχαϊκής στο σημερινό ΔΣ. Ωστόσο, αυτό θα γίνει στις 3 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ώστε να οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες σε κανονική περίοδο, πλέι οφ και πλέι άουτ.

Πάντως κάποιες προτάσεις που υπήρξαν κατά την διάρκεια του ΔΣ για άλλη μια φορά δείχνουν τον απόλυτο παραλογισμό. Ενώ ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα και μάθαμε ποιοι έπεσαν και ποιοι προβιβάστηκαν δεν αποκλείεται η ανατροπή. Έστω κι αν οι πιθανότητες είναι λίγες. Να δούμε δηλαδή και του χρόνου μια κατηγορία με 2 ομίλους, όπου όσοι... έπεσαν από τα πλέι άουτ θα σωθούν και παράλληλα θα ανέβουν και οι δευτεραθλήτριες των ομίλων της Γ΄εθνικής! Αυτό προτείνεται από την Football League στην ΕΠΟ και είναι πρόταση της Επισκοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

"Πραγματοποιείται την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1- Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015

2- Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2014-2015

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την 4η Ιουλίου 2015 και ώρα 13.30΄, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών (άρθρο 9, παρ. 3 του Καταστατικού της Ένωσης).

Συνεδριάζει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1 - Επικύρωση βαθμολογίας Β' Εθνικής Κατηγορίας

2 - Διάφορα Θέματα.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. ενέκρινε ομόφωνα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό".