Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πούλαγαν μαϊμού Tablet και smartphones στην εθνική οδό

Γράφτηκε από τον/την Αργύρης Μπλόντζος

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για απόπειρα απάτης, σε χώρο στάθμευσης καταστήματος εξυπηρέτησης πολιτών στην Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Οι δράστες επιχείρησαν να πουλήσουν συσκευή φορητού Η/Υ σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους ταξιδιώτες

Κατασχέθηκαν συνολικά 5 συσκευές κινητών τηλεφώνων (Smart-phones), 3 συσκευές φορητών Η/Υ (tablets), καθώς και χρηματικό ποσό.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε χώρο στάθμευσης καταστήματος εξυπηρέτησης πολιτών, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας κοντά στο Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο Έλληνες, ηλικίας 40 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και προσποιούμενοι τους ταξιδιώτες, προσέγγισαν τους δύο δράστες, οι οποίοι επιχείρησαν να τους πουλήσουν μία συσκευή φορητού Η/Υ και άμεσα ακινητοποιήθηκαν.

Σε έλεγχο που ακολούθως διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

5 συσκευές κινητών τηλεφώνων (smart phones),

3 φορητοί Η/Υ (tablets) και

το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω ηλεκτρονικές συσκευές είναι μη λειτουργικές, αποτελούμενες μόνο από το εξωτερικό περίβλημα χωρίς λογισμικό.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
KATASXETHENTA KINHTA KAI TABLETS