Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 77ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ!!!


Με γροθιές εξουδετέρωσε την αντίσταση μιας 77χρονης γυναίκας ένας νεαρός Πακιστανός, για να την ληστέψει ανενόχλητος μέρα- μεσημέρι στη Θήβα! Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που διαπίστωσαν ότι ήταν και ο δράστης τριών διαρρήξεων στην περιοχή.

Ο 28χρονος αλλοδαπός χτύπησε άγρια το θύμα του για να αρπάξει το πορτοφόλι της που είχε μέσα χρήματα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή τον εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά και τον συνέλαβαν. Το πορτοφόλι βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη, ενώ ο ίδιος παρελήφθη από την Ασφάλεια.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός Πακιστανός είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις από τις 15 Μαΐου. Από την αποθήκη του σπιτιού ενός 47χρονου είχε κλέψει σωλήνες χαλκού αξίας 1.000 ευρώ, από μια επιχείρηση τροφίμων είχε αρπάξει προϊόντα αξίας 140 ευρώ και από ένα νηπιαγωγείο είχε κλέψει μία φωτογραφική μηχανή αξίας 100 ευρώ που στην κατοχή του και αποδόθηκε στην διευθύντρια. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, ενώ διενεργείται έρευνα για την εμπλοκή του και σε άλλες ληστείες ή κλοπές.