Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: “Βράζουν” οι Τρίτεκνοι με τον απίστευτο εμπαιγμό από τους υπουργούς για το επίδομα: “Δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους! Ο καθένας…λέει τα δικά του!!”

http://www.makeleio.gr/?p=468969



Κραυγή απόγνωσης των τρίτεκνων: “Πως θέλετε να διοικήσετε τη χώρα, όταν…δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τα διπλανά γραφεία;;”… Διαβάστε την οργισμένη ανακοίνωση της Ομάδας Διαμαρτυρίας Τριτέκνων: Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι ο υφυπουργός Εργασίας, Τ. Πετρόπουλος είπε σήμερα από το βήμα της Βουλής τα εξής :

«Στις 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα ποσά για τα επιδόματα. Έχει κλείσει αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργεί θόρυβο η αντιπολίτευση. Το κάνουμε σε ασφυκτικά πλαίσια προϋπολογισμού που εσείς διαμορφώσατε με πολιτική σας». Επίσης ανέφερε ότι η κάρτα σίτισης θα έχει πιστωθεί μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2015.

Την ίδια στιγμή η κυρία Φωτίου στην επίσημη σελίδα της στο facebook έχει ανακοίνωση η οποία αναφέρει το ακριβώς αντίθετο.

Σε διάφορα τηλεφωνήματα που κάνουμε από το πρωί σε Υπουργεία και ΟΓΑ, ο καθένας λέει άλλα… Κάποιοι συμφωνούν με τον κύριο Πετρόπουλο, κάποιοι με την κυρία Φωτίου και κάποιοι παίρνουν την Τρίτη επιλογή «Δεν ξέρω – Δεν απαντώ».

Δεν νομίζετε ότι το παιχνιδάκι άρχισε να γίνεται κουραστικό ? Μήπως έφτασε η ώρα ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ??? Πως να διοικήσετε μια χώρα και να πραγματευτείτε με την ΕΕ και τους λοιπούς, όταν δεν μπορείτε να συννενοηθείτε στα διπλανά γραφεία ???

Είμαστε γονείς κύριε Πετρόπουλε και τον θόρυβο και την φασαρία την κάνουμε ΕΜΕΙΣ για τα παιδιά μας και όχι η αντιπολίτευση, που όταν ήταν κυβέρνηση έκανε τα ίδια… Είμαστε ΓΟΝΕΙΣ και για τα παιδιά μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα…

Απαιτούμε να βγει ΤΩΡΑ κάποιος απο όλους σας και… ΑΦΟΥ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, να μας δώσετε μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.