Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ







ΘΗΒΑ : 27 / 10 / 2015

ΠΡΟΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Μ.Μ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Διοικητή του στρατοπέδου ΚΕΠΒ Θήβας , Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΠΑ ΛΕΩΝΙΔΑ επισκέφθηκαν την Τρίτη 27/10/2015 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας κ. Χαρατσής Παναγιώτης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κ. Στρατέλος Νικόλαος.

Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης Παναγιώτης , όπου με την πολύχρονη εμπειρία που έχει στην επαγγελματική κοινότητα της Βοιωτίας η παρουσία του θεωρείται απαραίτητη.

Σε κλίμα εγκάρδιας συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με σημεία κοινής δράσης.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε στον Διοικητή ότι ο ίδιος αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα συνεχίσουν να είναι στην διάθεση του σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να βοηθήσουν , όπως και πράττουν τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θήβας επεσήμανε πως όλα τα Σωματεία – Μέλη της θα είναι αρωγοί σε ότι μπορεί να γίνει για το καλό της τοπικής κοινωνίας και δίπλα στην Διοίκηση του στρατοπέδου οπου τους ζητηθεί.

Τέλος τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αλλά και οι Πρόεδροι της Ομοσπονδίας και του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν προκαταβολικά τον Διοικητή για την καθολική έξοδο των νεοσυλλέκτων που θα γινει στην πόλη της Θήβας αρχές Νοεμβρίου μιας και θα είναι από τις μεγαλύτερες σειρές που θα έχουν μπει φέτος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ