Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! «Τάπα»… σε όλη τη Στερεά από τους αγρότες.

Καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί οι αγρότες όλης της χώρας,  δείχνουν τα δόντια τους στην κυβέρνηση που σφυρίζει αδιάφορα μέχρι στιγμής απέναντι στο αίτημά τους, για απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού.
ο 24ωρος αποκλεισμός των Εθνικών οδών και των παραδρόμων έχει προκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες έντονη δυσφορία στο Μαξίμου καθώς δεν κινείται τίποτα και αν αυτό τελικά αυτό γίνει κατορθωτό η διαδρομή που προτείνεται από τις αστυνομικές αρχές διπλασιάζει ή και τριπλασιάζουν το χρόνο ταξιδιού.
mplokoMPOUTAS9
Οι αγρότες της Θήβας στο μπλόκο του 90ου χλμ θα κρατήσουν το Εθνικό οδικό δίκτυο και τους παραδρόμους κλειστούς μέχρι τη Δευτέρα στις 10.00 το πρωί όπου και θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους σε νεότερη σύσκεψη της συντονιστικής τους. Είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν επ’ αόριστον το δρόμο αφού δηλώνουν ανυποχώρητοι.
mplokoMPOUTAS8
Στον 24ωρο αποκλεισμό μέχρι αύριο Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι συμμετέχει και το μπλόκο του Κάστρου που κρατά επίσης κλειστούς και τους παραδρόμους δημιουργώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές που διοχέτευαν όλο αυτό το διάστημα από εκεί την κυκλοφορία των οχημάτων.
Η 24ωρη «τάπα» από τους αγρότες της Λοκρίδας στο παλιό Λεβέντη προκαλεί κυκλοφοριακή ασφυξία, καθώς η κίνηση των βαρέων οχημάτων δεν είναι δυνατή μέσα από τα χωριά όπως προτείνει ως εναλλακτική η αστυνομία, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί φορτηγών να παραμένουν σταθμευμένοι για πολλές ώρες σε πάρκινγκ ή στις άκρες της παλιά Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας από την περιοχή του Αι Γιάννη μέχρι και τη Θήβα.
Το μπλόκο στο Μπράλο καλά κρατεί, το ίδιο και το μπλόκο της Ανθήλης και του Δομοκού.
ΤΑΠΑ σε όλη τη Στερεά από τους αγρότες…

 http://viotianet.gr/?p=35907
γράφει ο Νάσος Γεωργίου