Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε πώς είναι η πρώην βίλα του Παπαντωνίου και πόσο ενοικιάζεται (Φώτο +Βίντεο)

http://cyclades24.gr/2016/07/pisina-spiti-papantoniou-bila-fotos-times/


Θα πάθετε πλάκα! Δείτε πώς είναι η πρώην βίλα του Παπαντωνίου και πόσο ενοικιάζεται (Φώτο +Βίντεο)
Μπορεί η βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου να έχει πουληθεί εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο όλοι μας έχουμε μια περιέργεια να βλέπαμε πόσο λιτά ζούσε ο Γιάννος Παπαντωνίου στις διακοπές του στην Σύρο!

Νέος ιδιοκτήτης είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας οποίος άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε την «χλιδάτη» κατοικία, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, όπως, μεταξύ άλλων, τον Φρανσουά Ολάντ.

Το όνομα της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από το όνομα του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία που αγόρασε τη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου, προς 1 εκατομμύριο ευρώ; Aegean Blue Dream.

Η βίλα όπως σας είχαμε ειδοποιήσει θα αξιοποιηθεί για την ενοικίαση VIP προσώπων. Ο επιχειρηματικός κλάδος, αναφέρεται για ένα σπουδαίο επιχειρηματία, ο οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στην Αμερική και θέλησε σε αυτό το σημείο να κάνει μια επένδυση στα νησιά των Κυκλάδων. Οι αγορές του επιχειρηματία δεν σταματούν στην Σύρο, καθώς σκέφτεται να επεκταθεί με νέες αγορές σπιτιών σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο.

Μετά από καιρό οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν VIP πρόσωπα που θα απολαύσουν τις Παροχές στην πολυτελείς κατοικίες.

Οι τιμές που δημοσιεύουμε για μια βδομάδα φτάνουν έως και 25.000 την full season. Ηδη ο οι πρώτες κρατήσεις άρχισαν πριν ακόμα βγει στον αέρα το νέο site με τις κρατήσεις.


Ήρθε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμέναμε, να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες κατοικίες, των 600 τ.μ και της πισίνας των 100 τ.μ
Απολαύστε τις εντυπωσιακές κατοικίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

 http://cyclades24.gr/2016/07/pisina-spiti-papantoniou-bila-fotos-times/