Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Χαλαρωτική εξόρμηση στη παραλία Γλώσσα Μεσσηνίας!


Πέρα από το ότι η Ελλάδα κατέχει αναλογικά μία από τις μεγαλύτερες ακτογραμμές στον κόσμο, κρύβει σε αυτές και προς τέρψιν…των Αρκάδων που βρίσκονται κοντά στη Μεσσηνία μια πραγματικά διαφορετική παραλία η οποία και σχετικά άσημη είναι αλλά και κρυφή,τουλάχιστον για τους περισσότερους από μας!Αναφερόμαστε στη παραλία Γλώσσα της Μεσσηνίας,δίπλα από την διάσημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς.

Η Γλώσσα είναι στη πραγματικότητα μια μικρή παραλία στη σκιά της Βοϊδοκοιλιάς. Οι βράχοι που την περιβάλλουν και μπαίνουν βαθιά μέσα στη θάλασσα, σχηματίζουν ένα μικρό στενό στόμιο, που ίσα-ίσα επιτρέπει την είσοδο του νερού. Τα νερά στον μικρό κολπίσκο είναι διάφανα και η παραλία αμμώδης. Το δάσος που φθάνει μέχρι τις παρυφές της παραλίας δημιουργεί ένα σκηνικό μοναδικό. Μην περιμένετε την παραλία όπου η ξυλορακέτα είναι κανόνας,ούτε μαζικές καταστάσεις και συναθροίσεις με ανυπόφορη φασαρία. Δεν συνιστάται κιόλας για τέτοιες καταστάσεις.

Προτιμήστε την εφόσον χρειάζεστε μία εξόρμηση χαλάρωσης και αποφόρτισης από την μονότονη εβδομαδιαία καθημερινότητα,ελπίζοντας ότι θα βρείτε λίγες ώρες ηρεμίας,χαλάρωσης και αναζωογόνησης για τα…δεινά της ακόλουθης εβδομάδας!

Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να τονίσουμε είναι ότι απέχει από την Καλαμάτα περίπου 56χλμ,ωστόσο,με το καινούριο οδικό δίκτυο το ταξίδι,τουλάχιστον από την Τρίπολη στη Καλαμάτα δεν μοιάζει τόσο μεγάλο και γίνεται,πλεόν,με πιο ξεκούραστο τρόπο.




πηγη
Αναρτήθηκε από diaylos 9