Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου άνοιξε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Πινδάρεια 2016” στη Θήβα


Επίσημη πρώτη για τα Πινδάρεια 2016 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών
Υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και ήχων έντεχνων αγαπημένων τραγουδιών άνοιξε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Πινδάρεια 2016” στη Θήβα, στον κατάμεστο από κόσμο αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Την μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, πλαισίωσαν η Γυναικεία Χορωδία Ι.Ν. Ευαγγελιστή Λουκά με μαέστρο τον κ. Αλέξη Φίλη, η Νόνα Βουδούρη και ο Μάριος Παπούλιας, που με το ηχόχρωμα της φωνής τους ταξίδεψαν το κοινό σε τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και οι Βαγγέλης Παπάζογλου στο μπουζούκι και Δημήτρης Ζωγράφος στα πλήκτρα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου σημαίνοντας την έναρξη του κορυφαίου θεσμού για την πόλη του Πίνδαρου. Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κα Αλεξάνδρα Χαραμή, την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ. κα Ντίνα Ζαμπάκου, όλους τους συλλόγους και καλλιτέχνες που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στο πρόγραμμα των Πινδαρείων καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους :

Φωτογραφικό Υλικό http://dothivas.blogspot.gr/2016/08/blog-post_19.html#more

Το πρόγραμμα των Πινδαρείων : https://drive.google.com/file/d/0BxqEfqegRxFENjR0dkRocDFEc3c/view