Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Κατσιαντώνης: “σφυρίζει κλέφτικα η Κυβέρνηση” για το ακατάσχετο των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ

Για "σταύρωση" χιλιάδων δικαιούχων κάνει λόγο κάνει λόγο ο βουλευτής Λάρισας, σε ερώτηση του προς Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου.



"Λάβρος" κατά της κυβέρνησης για την απαράδεκτη ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης που αφορά το ακατάσχετο των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ εμφανίζεται ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος με ερώτηση του προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, κάνει λόγο για "σταύρωση" χιλιάδων δικαιούχων που βρίσκονται στο έλεος των κατασχέσεων λίγες μέρες πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα!

"Οι καταγγελίες πολλών χιλιάδων δικαιούχων στο Νομικό Φορέα ΓΟΝΕΙΣ που κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε από εμένα εγγράφως να μεριμνήσω προκειμένου να διασφαλιστεί με ειδική διάταξη το αναφαίρετο δικαίωμα των συμπολιτών μου, ώστε να διαφυλαχθεί στο ακέραιο το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΓΟΝΕΙΣ θα καταβληθεί στις 10/04/2017 (1η δόση) με θέτει προ των ευθυνών μου και της υποχρέωσης μου που έχει να κάνει με την καθημερινή επιβίωση ανθρώπων... που αναμένουν ως... Θείο Δώρο... το επίδομα για το γάλα των παιδιών τους να παρέμβω με όλη μου την ψυχή ...για να μη γίνει η κυβέρνηση ο... δήμιος τους" επισημαίνει στους αρμόδιους Υπουργούς ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.

Ως "απόδειξη για τις... άγριες διαθέσεις της Κυβέρνησης", ο κ. Κατσιαντώνης σημειώνει τις κατασχέσεις επιδομάτων που έλαβαν χώρα στο άμεσο παρελθόν και ζητά από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να προχωρήσουν άμεσα - και πριν την 10η Απριλίου, που θα γίνει η καταβολή της 1ης δόσης του επιδόματος - σε ενέργειες που θα εξαιρούν από το καθεστώς των κατασχέσεων ,,,τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ.
Antenna News