Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΕΚΘ: Όλοι στην 24ωρη Πανελλαδική - Πανεργατική γενική απεργία στις 17 Μαΐου


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι ,

το Εργατικό Κέντρο Θήβας, ΚΑΛΕΙ τα Σωματεία – μέλη και όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους ,τους άνεργους και πολίτες της περιοχής μας να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στην Πανελλαδική – Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ , που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε., για την Τετάρτη 17 ΜΑΪΟΥ 2017 και στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

Η ξεδιάντροπη "αριστερή" Κυβέρνηση , συνεχίζοντας την ίδια καταστροφική πολιτική των τελευταίων μνημονιακών Κυβερνήσεων ,αφού εμπορεύτηκε την ΕΛΠΙΔΑ του Ελληνικού Λαού και ήλθε στην εξουσία ακουμπώντας στους αγώνες των εργαζομένων και του μαζικού λαϊκού Κινήματος, υλοποιεί με απαράμιλλη προσήλωση και θρησκευτική ευλάβεια το σύνολο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του ευρωπαϊκού και εγχώριου κεφαλαίου.

Αφού εφάρμοσε το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε, τώρα φέρνει για ψήφιση μια νέα συμφωνία που αποτελεί ουσιαστικά το 4ο Μνημόνιο το οποίο μετά από μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει, να περικόψει κι άλλο τις συντάξεις, να φοροληστέψει κι άλλο τον ελληνικό λαό, να διατηρήσει το πετσοκομμένο νομοθετικό πλαίσιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, να ξεπουλήσει δημόσιες επιχειρήσεις και να περιορίσει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες. Όσον αφορά τα «αντίμετρα» ανακούφισης που υπόσχονται δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας εμπαιγμός. Αφού πρώτα μας εξαθλιώσουν στη συνέχεια θα μας εξασφαλίσουν τα συσσίτια !!!!!!.

Σε καμία περίπτωση δεν συμβιβαζόμαστε με αυτές τις πολιτικές. Με αυτή την βαρβαρότητα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ , η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 08:00 από τα ΚΤΕΛ Θήβας με ενδοιάμεσες στάσεις σε Σχηματάρι (08:30) και Οινόφυτα (08:45).