Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ακόμα πιο κοντά στην οριστική λύση της στέγασης του Γυμνασίου Ερυθρών. Προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο της επισκευής από τις Κτιριακές Υποδομές

http://mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-2017/stegash-gymnasioy-erythron/


Οι επίμονες και συνεχείς προσπάθειες της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη αποφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε υψηλή προτεραιότητα η επισκευή του Γυμνασίου Ερυθρών που αποτελούσε άλλο ένα μακροχρόνιο πρόβλημα με το οποίο κανείς δεν ασχολούταν. Μετά τις προσωπικές επαφές που είχε η Δήμαρχος με την ηγεσία του οργανισμού «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και την άψογη συνεργασία τους το έργο της επισκευής εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του οργανισμού.

Σήμερα οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» προχώρησαν στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Εργασίες αποκατάστασης κτιρίου Γυμνασίου Ερυθρών για την άρση της επικινδυνότητας». Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017. Σύμφωνα με την προκήρυξη η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 150 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

«Διαπιστώσαμε την σπουδαιότητά του προβλήματος από την πρώτη στιγμή, ακούσαμε διεξοδικά την αγωνία των γονιών και των παιδιών, κινηθήκαμε άμεσα και μεθοδικά για να βρούμε λύση. Ευχαριστούμε πολύ τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» που αναγνώρισαν το δίκαιο αίτημά μας και συνδράμουν στη λύση ενός χρόνιου και σοβαρού προβλήματος των Ερυθρών.» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη με αφορμή την προκήρυξη του διαγωνισμού.