Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΘ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΑΒ Α.Ε (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΕΑΒ Α.Ε (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε) είναι μια βιομηχανία πρότυπο στον κλάδο της Αεροναυπηγικής, με ισχυρό παρελθόν, με εξαιρετικές επιχειρησιακές συνεργασίες του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, με απόλυτη προσήλωση στο έργο υπηρέτησης της εθνικής άμυνας της χώρας και με χαρακτήρα και δυνατότητες αναπτυξιακές προς όφελος και της εθνικής οικονομίας.
Η κυβέρνηση παρόλο που αυτή την περίοδο συζητά για νέες αμυντικές συμφωνίες, συνεχίζει να δείχνει με την στάση της, την απαξίωση της εταιρείας.

Η διοίκηση της εταιρείας παρόλο που πρόσφατα υπέγραψε Ε.Σ.Σ.Ε με τους εργαζόμενους, στην πορεία δεν αποδέχεται την εφαρμογή της. 
 
Καταγγέλλουμε το Υπουργείο και την διοίκηση της εταιρείας που δεν εφαρμόζουν την υπογεγραμμένη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, προσπαθώντας να μειώσουν τα εναπομείναντα εργασιακά κεκτημένα.
Το Ε.Κ.Θήβας συμπαραστέκεται και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΑΒ και καλεί όλες τις διοικήσεις των σωματείων της δύναμής του να παραβρεθούν στις 15/11/2017 στη 3ωρη στάση εργασίας και ώρα 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος που έχει προκηρύξει το Σωματείο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΘΗΒΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.