Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μπλόκα στους δρόμους από τους αγρότες – Τα 14 σημεία που θα παραταχθούν τα τρακτέρ


https://www.newsit.gr/ellada/mploka-stous-dromous-apo-tous-agrotes-ta-14-simeia-pou-tha-parataxthoun-ta-trakter/2367623/

- Γεγονός το πρώτο μπλόκο στην Καρδίτσα, ακολουθούν από αύριο άλλα δύο αύριο - Στήνουν μπλόκα οι αγρότες από την Κρήτη μέχρι τα... σύνορα - Αναλυτικά ο “χάρτης” όπου θα παραταχθούν τα τρακτέρ σε όλη τη χώρα

Για αγώνα επιβίωσης ενάντια στη φορολαίλαπα κάνουν λόγο οι αγρότες που για ακόμη μια φορά κατεβάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους και ετοιμάζονται για μπλόκα. Τα πρώτα μηχανήματα ήδη παρατάχθηκαν στην Καρδίτσα στο ύψος του Δέλτα και τα 300 αυτά τρακτέρ στον Ε65 δεν θα είναι τα μόνα.

Αύριο οι αγρότες των Τρικάλων θα παραταχθούν και πάλι στον Ε65, στον κόμβο του Μεγαλοχωρίου, ενώ και στην Κρήτη οι Ηρακλειώτες θα παρατάξουν οχήματα και γεωργικά μηχανήματα στην Πραιτώρια.

Αύριο αποφασίζουν και οι αγρότες του Βόλου πότε θα στηθεί το μπλόκο που ετοιμάζουν στον κόμβο του Αερινού.



Την Πέμπτη βγάζουν τα τρακτέρ οι Λαρισαίοι στον κόμβο του Πλατύκαμπου και οι αγρίτες της Ημαθίας βγαίνουν στον κόμβο της Κουλούρας, ενώ στον κόμβο της Μεσσήνης θα στήσουν τρακτέρ οι αγρότες της Μεσσηνίας.

Την Παρασκευή παίρνει σειρά η Ήπειρος με τους αγρότες από Άρτα και Πρέβεζα να ενώνουν δυνάμεις στη γέφυρα της Άρτας.

Την επομένη, το Σάββατο, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα παραταχθούν στους κόμβους Συκιάς και Ερμίτσας, ενώ την Κυριακή θα παραταχθούν τρακτέρ στη γάφυρα Αγραφιώτη στην Ευρυτανία και στη γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη.

Τη Δευτέρα θα παραταχθούν τρακτέρ στην Φλώρινα και σε δύο σημεία στη Φθιώτιδα, στους κόμβους Ανθίλης και Δομοκού.